Stimați locuitori ai comunei noastre, dragi prieteni,

 

         În fiecare an rememorăm Patimile, Moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, în a treia zi după răstignirea Sa din Vinerea Mare. Această milenară și repetabilă minune a creștinismului are același scop și urmărește aceleași lucruri an de an: să ne unească, să ne facă să dăruim și celor lipsiți, să fim mai buni dar mai ales să rămânem în suflet cu Lumina și dragostea lui Hristos. Dacă, de cele mai multe ori, suntem angrenați în goana după bogății și în lupta împotriva oamenilor, iar pe tronul rațiunii stau viclenii și minciuni, nu vom mai avea gânduri adevărate, normale, curate. Așa cum Paștele este promisiunea pe care Dumnezeu o reînnoiește în fiecare primăvară, haideți să ne umplem inimile cu bunătate, cu dorința de bine și de sănătate!

         Să lăsăm nădejdea și credința Învierii Domnului să ne lumineze sufletele și să ne facă OAMENI. 

         Haideți să ne privim în ochi cu blândețe și să ne lăsăm cuprinși de marea bucurie atunci când rostim „Hristos a Înviat” – „Adevărat a Înviat” !

         Permiteți-mi, ca în numele colegilor din Primărie și a Consiliului Local Valea Lungă, să vă urez dumneavoastră și tuturor colaboratorilor, Sărbători cu pace!

             Cu alese gânduri,

                                       Aldea Dan Florin,

                        Primarul Comunei Valea Lungă